Penzion Kracun

Vurderet 9.0 i 75 anmeldelser. 12 værelser.

★★★

Dette familieejede pensionat ligger midt i Dravinja-dalen, blandt bakker og vinmarker, i centrum af den maleriske landsby Loče. Penzion styres af Ben og hans partner Luka. Sammen skaber de et fantastisk og varmt sted at bo, når man er på besøg. Perfekt mad, gode mennesker og komfortabel indkvartering, uanset om dit ophold 1, 2 eller 3 dage. Det er dit sted for shortstop. At rejse i forretningsøjemed er det perfekte stop. Der er gratis trådløs internetadgang overalt.

I vores pension har du en vidunderlig restaurant og pizza sted til din frokost, middag og morgenmad. Der serveres naturligvis morgenmad hver dag. Fra kl. 12.00 tilbyder vi den bedste pizza fra den oprindelige brændeovn, risotto, pasta, sloveniske økologiske bøffer, burgere og meget mere. Vi vil overraske med fantastiske franske konditori fra vores Luka (Lukas konditori).

Kun 10 minutter fra motorvejen, vil du finde dig selv i ren natur. Tæt på Celje og Maribor (kun 20 minutter) og Ljubljana (50 minutter).

Vi er baseret 10 minutter væk fra Slovenske Konjice, hvor du kan besøge den gamle bytorv, Golden Hill vinmarker og Mini Zoo land, som er et godt sted at besøge for børn. Ikke langt væk vil du vind gamle slot, som tilbyder fantastisk udsigt over dalen.

20 minutter fra vores pension, og du er i Zreče. Turistattraktion med sine fantastiske vandfaciliteter og skisportsstedet Rogla (40 minutter om vinteren).

Vi skal også minde om Žička kartuzija, som er klosteret med den ældste restaurant i Europa fra 1467 - gostilna Gastuž. Sted til at rense dit sind og absorbere god energi. De siger, det er i luften, man skal mærke det.

Vi er ikke så langt væk.

Ledte værelser

2 guests

Værelser

Voksne

Børn

Anbefalinger i nærheden

En guide til gode steder i nærheden af Penzion Kracun

  1. Zaga Cugmajster

    16 m fra hotellet

  2. Kaferna

    190 m fra hotellet
    Slomškova ulica 10

  3. Pekarna/Bakery Boč

    1.8 km fra hotellet
    Zbelovo 33, Loče

  4. Zbelovska Gora

    1.9 km fra hotellet

  5. Boc

    2.4 km fra hotellet

  6. Hiking trail 'Ljubično'

    Good training for beginners or short enjoyment for hiking lovers.

    3.0 km fra hotellet

  7. Ribnik Jernejček

    3.8 km fra hotellet

  8. Golo REBRO

    4 km fra hotellet

  9. Bonami

    4.7 km fra hotellet

  10. Igrišče Konjiška Vas

    4.8 km fra hotellet

  11. Mini ZOO Land

    Good location,good service, great place to take the family out.

    6.9 km fra hotellet
    4 Ob potoku

  12. Picerija Kuki

    The best pizza's in the world!! :)

    9.2 km fra hotellet
    Cigonca 15